Yes! Kinderopvang, het beste voor kinderen én ouders!

In Kindcentrum Nova locatie de Noord genieten peuters en basisschoolkinderen in een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving van leerzame programma’s en leuke activiteiten. Tijdens de opvang stimuleren en motiveren enthousiaste medewerkers van Yes! Kinderopvang de kinderen. Ze zijn opgeleid om uw kind optimaal te begeleiden in de ontwikkeling en om ze een leuke tijd te bezorgen.

Peuterspeelgroep, buitenschoolse opvang en kinderrestaurant

De peuterspeelgroep is een goede voorbereiding op de basisschool. Kinderen van 2 tot 4 jaar komen er een aantal dagdelen per week spelen en spelenderwijs leren. Regelmatig ondernemen de peuters van Yes! en de kleuters van de Noord samen activiteiten. Eenmaal op de basisschool, genieten de kinderen op de buitenschoolse opvang van leuke activiteiten, veel gezelligheid en bijzondere uitstapjes. De BSO is open voor schooltijd, na schooltijd, in de schoolvakanties en op vrije schooldagen (studiedagen). Tussen de middag genieten de kinderen tijdens de overblijf van een verzorgde maaltijd in het kinderrestaurant van Yes! Kinderopvang.

Moderne wensen vragen om eigentijdse mogelijkheden

Yes! Kinderopvang heeft de opvangmogelijkheden zo samengesteld dat ze goed aansluiten op het (drukke) schema en de wensen van eigentijdse ouders. Het pakket ‘Altijd welkom’ is ideaal voor ouders die zich geen zorgen willen maken en altijd toegang willen hebben tot het vertrouwde opvangplekje. Handig als u flexibele werktijden heeft, als opa en oma op vakantie zijn of plotseling niet kunnen oppassen, als u gaat sporten of als u een afspraak heeft bij de tandarts. Stemt u de opvang liever precies af op wat u nodig heeft? Dat kan met het pakket ‘Vrije keus’. Door het lage basistarief en de tegemoetkoming van de Belastingdienst is de opvang vaak goedkoper dan u in eerste instantie denkt.

Nog meer voordelen & informatie

Inschrijven is gratis en verplicht u tot niets, want ook annuleren is gratis totdat de opvang start. Alle informatie vindt u op www.yeskinderopvang.nl. Hier vraagt u ook eenvoudig een offerte en rondleiding aan. Kijk voor een impressie alvast op www.facebook.com/yeskinderopvangbilderdijklaan.

Help elkaar via Facebook

Zwangerschaps-/babyspullen: www.facebook.com/groups/yeszwangerschapsenbabyspullen

Kinderspullen: www.facebook.com/groups/yeskinderspullen

Leuke aanbiedingen en acties: www.facebook.com/groups/YesAanbiedingenenactiesvoorzwangerenenouders