Welkom in de kleutergroep Guppy’s

De Guppy’s zijn na de vakantie begonnen met een groep van 23 kinderen. Juf Michelle staat op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas en juf Naomi op dinsdag. Samen maken wij er weer een gezellig en leerzaam jaar van.

In een schooljaar komen er verschillende thema’s aan bod. Tijdens deze thema’s gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Denkt u dan aan voorlezen, uitstapjes, puzzelen, kleien, tekenen, knutselen, kringactiviteiten en nog veel meer.

Buitenspelen doen we ook elke dag, hier leren we samen te spelen, fietsen, klimmen en klauteren en in de zandbak te spelen.

Ook zijn we altijd erg actief in de gymzaal, hier doen we spelletjes, klimmen, glijden en ontdekken.

Daarnaast werken wij ook 1 keer per week op het Leerplein. Het Leerplein is in de hal van de school waar de kinderen leren koken, rekenspellen/ techniekactiviteiten doen, de natuur ontdekken en nog meer educatieve activiteiten.

Ben je nieuwsgierig naar onze klas? Dan bent u altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Juf Naomi en juf Michelle.

Blogberichten van kleutergroep Guppy’s

Spelen op de “NOORD”pool

Bij de Guppy’s spelen de kinderen op de Noordpool. Ze spelen in de Iglo, ze tekenen een Pinguïn, ze maken een Eskimo met een kralenplank en tellen met de sneeuwvlokjes. We leren in de kring ook hoe ze een iglo maken en wie er in wonen? Hoe houdt een Eskimo zich warm en waarom hebben […]

Wintervrienden

Vanochtend zijn de kleuterklassen het thema winter begonnen. We zullen het tot de voorjaarsvakantie hebben over de winter, noordpool en winterspelen. Het thema is door Olaf de sneeuwpop geopend in de speelzaal. Hij ging het boekje Wintervrienden voorlezen. In de zomer had de eekhoorn het vriendje de Marmot, maar die ging een winterslaap houden. Daarom […]

,

Na feestelijke dagen….. nu uitrusten!

Na een heerlijke decembermaand vol leuke activiteiten is het nu tijd om lekker uit te rusten.   De guppy’s wensen iedereen een hele fijne vakantie, tot volgend jaar!