Welkom in de kleutergroep Guppy’s

De Guppy’s zijn na de vakantie begonnen met een groep van 23 kinderen. Juf Michelle staat op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas en juf Naomi op dinsdag. Samen maken wij er weer een gezellig en leerzaam jaar van.

In een schooljaar komen er verschillende thema’s aan bod. Tijdens deze thema’s gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Denkt u dan aan voorlezen, uitstapjes, puzzelen, kleien, tekenen, knutselen, kringactiviteiten en nog veel meer.

Buitenspelen doen we ook elke dag, hier leren we samen te spelen, fietsen, klimmen en klauteren en in de zandbak te spelen.

Ook zijn we altijd erg actief in de gymzaal, hier doen we spelletjes, klimmen, glijden en ontdekken.

Daarnaast werken wij ook 1 keer per week op het Leerplein. Het Leerplein is in de hal van de school waar de kinderen leren koken, rekenspellen/ techniekactiviteiten doen, de natuur ontdekken en nog meer educatieve activiteiten.

Ben je nieuwsgierig naar onze klas? Dan bent u altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Juf Naomi en juf Michelle.

Blogberichten van kleutergroep Guppy’s

Juffendag bij de Guppy’s

Vandaag was het juffendag, cadeautjes uitpakken, pannenkoeken eten en natuurlijk waterfeest. Wat was het weer gezellig. Bedankt alle kinderen en ouders voor de onwijs leuke dingen, deze SUPERJUF is blij!

,

De guppy’s op bezoek in groep 6

Vanochtend kwamen de guppy’s in groep 6 op bezoek. De kinderen van de guppy’s wilde graag informatie over Schiphol krijgen van oudere kinderen. Wat is een stewardess? Wat is Schiphol? Wat is een landingsbaan, wat is een piloot etc. De kinderen uit groep 6 hebben van alles kunnen vertellen en de guppy’s hebben veel onthouden. […]

Wat wil jij later worden?

De kinderen van de Guppy’s zijn de afgelopen weken allerlei beroepen aan het ontdekken. Ze spelen in de bakkerij, doen het woordenschat spelletje over de bakker. De bouwvakkers bouwen gebouwen, we knutselen een boef achter de tralies en maken de puzzel van de politieauto.   Daarnaast is de moeder van Jabir komen vertellen over de […]