Welkom in de kleutergroep Gorilla’s

In groep 1/2, bij de Gorilla’s, is het heel gezellig. In onze groep zitten momenteel 19 kinderen. Juf Liza staat de gehele week voor de kleutergroep.

De eerste weken van het nieuwe school gebruiken wij altijd om te wennen aan elkaar, de regels te bespreken, zelfvertrouwen te kweken en staat de groepsvorming centraal.

Wij werken met de methode schatkist en gedurende het schooljaar komen er verschillende thema’s aan bod. Ook maken wij soms een uitstapje naar bv de kinderboerderij.

Dit schooljaar zullen we zeker ook weer op het Leerplein te vinden zijn. Daar gaan we taal- en rekenspelletjes spelen, maken we wat lekkers in de keuken en gaan we bouwen met constructiemateriaal.

Vorig schooljaar zijn we begonnen met Engels en zullen daar dit jaar mee verder gaan in de klas.

Wij hopen op een gezellig en leerzaam schooljaar!

Juf Liza.