In groep 7 zitten wij dit schooljaar met 26 kinderen in de klas. Wij zijn een gezellige groep en kunnen zowel zelfstandig werken als samenwerken.

Wij werken vanaf dit schooljaar met Chromebooks en verwerken rekenen, taal en spelling hierop. Uiteraard zijn er nog meer momenten waarop wij werken met onze Chromebooks. Denk bijvoorbeeld aan het uitwerken van het werken met de meervoudige intelligenties.
Naast taal, rekenen en lezen zal er veel aandacht worden besteed wereldoriëntatie en geschiedenis.

Wij geven in groep 7 ook Engels. Op het Leerplein kunnen we aan onze ‘knaps’ werken, zoals in de muziekhoek, rekenhoek, taalhoek en zullen wij regelmatig te vinden zijn in de keuken.

Op donderdagochtend zijn wij in de gymzaal te vinden, wij oefenen hier voor sportdagen en zullen lekker actief bezig zijn met elkaar. Aan het einde van het schooljaar gaan we op 3Daagse.

Wij hopen dat het een gezellig en leerzaam schooljaar wordt.

Meester Youri.