Welkom in groep 2/3

Dit schooljaar starten we met een 2/3 combinatie. In de groep zitten 21 kinderen. De kinderen uit de groep 3 in deze klas gaan werken met de leesmethode Lijn 3. Ook werken zij met het klankenbord en de daarbij behorende klanken (letters), de rijtjesboeken, spellingskaarten,  letterdozen, leesboekjes, wandplaten, werkboekjes van rekenen/taal en schrijven, lezen, lettervos en leesdas, gym, het is teveel om op te noemen!

Ook zijn wij in de klas de eerste weken met de groepsvorming bezig. Veel spelletjes om elkaar te leren kennen en coöperatieve werkvormen in de klas. Een goede sfeer zorgt voor goed leren! Daarnaast is er ook nog ruimte voor buitenspelen en af en toe met de constructiematerialen in de klas spelen.

Juf Michelle van Krimpen en juf Naomi Vat.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen